Clifford Whitworth entrance

Date published: October 10, 2017

Construction on Clifford Whitworth Entrance

Following the successful completion of the first floor library space and group study rooms, the Library Development Project is on course to finish at the end of this year. With two full floors of Clifford Whitworth now complete and fully in use, works continue on the ground floor. As part of the refurbishment, there will be the new entrance canopy design.

From 9th of October a temporary fence will be erected in front of the original former entrance off the Broadwalk. Staff and students will soon see a new canopy fascia installed, together with new lighting, signage, doors and new structure to box out the existing small circular columns. This work will create a more defined sense of arrival and compliment the fantastic internal ground floor refurbishment.

More News